úterý 1. října 2013

Dobrou chuť...

Dnes jsme s Kájou měly barevně zajímavý oběd. Uvařila jsem naše oblíbené maso v mrkvi, které s holkama milujeme (tatínek to nepapá) a k tomu čerstvě nakopané brambůrky. Akorát že po uvaření ty brambory byly modré. Nicméně chutnaly jako brambory, kdo by to řekl? S vyplazeným jazykem

Už několik let pěstujeme bramory, neb domácí se s kupovanýma nedají vůbec srovnat. No a letos jsme kromě normálních vysadili i fialové. Myslím, že příští rok už to neuděláme, protože jsou malé a obalené hlínou, takže se hledají málem tak blbě jaké lanýže Nerozhodný A i když mají být zdravé, přijde mi, že to jsou prostě brambory, akorát poněkud nezvykle zbarvené.

Máte s neobvyklými kultivary ovoce nebo zeleniny také své zkušenosti? A jaké jsou?

Žádné komentáře:

Okomentovat