pátek 12. února 2021

Znovu Asiatkou - Ruonan

Tak jsem relativně vrátila Kyori její původní podobu. A s novou podobou dostala i nové jméno, protože to staré se mi k ní už nehodilo a dostane ho jiná panenka. Tahle kráska je odteď Ruonan.

Oblečení je pěkná směska. Svetřík je od Blanky, botky od Joetai, legíny od Imary a kabelka od nějaké barbie. Ale když se v průběhu prosince konečně objevila aspoň jinovatka (když už ne sníh), vydala jsem se panenku konečně nafotit.




 
Kupodivu mi k ní nové jméno pasuje a nemám vůbec tendence oslovovat ji tím starým. Asi je to i tou relativně radikální změnou vzhledu, takže na mě spíš působí jako někdo úplně jiný.
 


Pořád se na ni nemůžu vynadívat. Jediné, co mi k ní nepasuje je její původní feškovké tělíčko. Myslím, že na NuFace by se její dívčí tvář hodila mnohem lépe.








Tentokrát jsem vlasy nedělala čistě černé, ale jsou promelírované s hodně tmavou hnědou a jsem ráda, že jsem to tak udělala. Ono to takhle není moc poznat, ale když jsem vedle sebe dala čistě černé vlasy a můj mix, byla změna docela velká a i proto jsem se rozhodla právě pro mix.

Tahle panenka je taková jemná kráska, téměř éterická. Jsem ráda, že jsem se rozhodla jí vrátit zpátky její asijskou identitu.

12 komentářů:

  1. Proměna jí prospěla. I předtím byla moc hezká, ale s "rozpuštěnými" vlasy a v novém outfitku jí to hrozně moc sluší. Hrozně moc mě ale uchvátily ty vínové kozačky....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím. Ještě klika, že jsem ji sice přemalovala, ale původní malbu jsem nechala. Většinou to tak dělám, když bych náhodou měla roupy vracet původní podobu a několikrát jsem to tak i udělala :-D
      Botky jsou od JoeTai, jsou super, ale loupou se... :-x

      Vymazat
  2. Ruonan vypadá úžasně moc se mi líbí svetřík. Pěkné fotky :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Toto bol veľmi dobrý krok, takto je úžasná a tie vlásky sú super. Krásne si ju obliekla. Príde mi ako z nejakej hry, taká Japonka v zasneženej krajine.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. To u nás jednou byla jinovatka, tak jsem v mrazu rychle vyběhla udělat nějaké fotky, aby nějaké zimní vůbec byly, když už má ten svetřík ;-)

      Vymazat
  4. Tak jsem si dohledala původní fotky a jak vypadala coby blondýnka a musím říct, že se mi takhle líbí asi nejvíc - taková přirozená, krásné jsou ty dlouhé vlasy .... A ohoz je možná směska, ale moc jí sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě mrzí, že jsem nemohla nechat ten původní účes, to bylo mistrovské dílo. Škoda, že nějaký inteligent ty vlasy přibarvil bůhví čím, tak musely pryč a stala se z ní bloncka. Ale i takhle je krásná, ona je taková jemná, atypická Kyori ❤️

      Vymazat
  5. Ruonan je veľmi prekrásna Aziatka.🥰 Nový účes jej veľmi prospel, teraz sa mi páči oveľa viac ako v blond vlasoch. V tých bola príliš "bledá". Pôvodný účes, to bol luxus, človek aj zabudne aké krásky máš v zbierke.💕
    Zimný outfit je super, kabelka je od Barbie On Location Monte Carlo, kabelku totiž vlastním. Kozačky sú pecka, to môžu nosiť len takéto kočky, ja by som také nedala na nohy.😁

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se jako tmavovlaska taky líbí mnohem víc. Najednou jako by rozkvetla 😉 Díky za info o kabelce 👍 No já bych si takové botky taky dovolit nemohla 🙄😂

    OdpovědětVymazat