neděle 7. března 2021

Thea modrá a růžová

Před nějakou dobou se na flickru hrála tagovka: růžová a modrá. Vzhledem k tomu, že zahrada byla jarně rozkvetlá a dostala jsem pro panenky krásné modré šaty, vyrazila jsem na zahradu a udělala pár fotek.


Jak jsem už zmínila, moje holky dostaly k narozeninám zajímavé modré šaty od Věrky. A zárověň jsem s Věrkou udělala výměnu panenky za panenku. Já jsem totiž své Theodoře rozpustila vlasy, čehož jsem časem litovala. Tak jsem se domluvila právě s Věrkou, která měla stejnou panenku, ale ještě s původním účesem, že si holky prohodíme. Za tuto výměnu jsem velmi vděčná.




Růžové focení jsem začala u floxíku.



 
Další floxík byl sice víc fialový než růžový, ale pohodičku na květech jsem nafotila stejně.

Další stanoviště byla bergénie. Vloni jsem ji ani nafotit nestihla, tak jsem ráda, že se mi to podařilo v minulosti. Mám ráda její kvítka.


Nakonec jsem skončila u sakury. Sice byla růžová jen lehce, ale k výrazné modré mi pasovala nejvíc.

A tahle fotka nakonec výběrové řízení vyhrála a skončila na flickru.

12 komentářů:

  1. Krásné květinkové fotky. Mně se líbí v obou podobách - rozpuštěné vlasy i původní úprava. Ten její účes dát zpátky po rozčesání asi nejde, docela by mě zajímalo, jak tohle u IT dělají. I když neodolala jsem a rozpustila vlasy své tmavovlasé Dashe a z hlavy jsem jí při té operaci vytáhle asi pět špendlíků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já rozkvetlé fotky miluju, asi proto je tak často dělám 😉 Ta vlna by se zpátky dělala blbě, to už bych asi nedala. A i když se mi líbí i bez ní, přeci jen je ten účes takový jiný, proto jsem ráda, že ji mám tak jak ji mám 😉 U mě nejkomplikovanější účes měla právě Kyori z minulého článku, tam byly špendlíky až skoro na krku 😱

      Vymazat
  2. Thea má krásný, jemný obličej. Ta poslední fotografie je opravdu nej....

    OdpovědětVymazat
  3. To je veľmi milé, že Ti Věrka bábiku vymenila. To je poklad. Krásne kvetinkové fotky. Mám tú Tvoju záhradu veľmi rada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je, jsem ji za tu výměnu moc vděčná 😊 No už se těším, až zahrada pořádně rozkvete, zatím je to ještě takové smutné, i když první vlaštovky už vykukují 😊

      Vymazat
  4. Jééé Leni krásně jsi tvou slečnu vyfotila. Opět nádherné fotky, moc se povedly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, i když tentokrát na tom máš velkou zásluhu právě Ty, neb panenka i její oblečení je od Tebe :-)

      Vymazat
  5. Věrka je veruže náš poklad💕, vidím, že máš v podobnom štýle šaty ako ja, len ja mám šaty a priadzu ladené do bordova.
    Veľmi Ti fandím, že sa snažíš bábikám vrátiť ich pôvodné účesy. Nehovorím, že som fanúšička práve tejto vlny, ale je ten účes taký neobyčajný, že sa mi páči.😎 Tvoje fotky zo záhradky tiež milujem💖, normálne by som bola nadšená ju navštíviť a nejaké fotky so svojimi bábikami urobiť. Najviac sa mi páči Thea na poslednej "fav" fotke a na tej, kde v kvetinkách leží a užíva si slnečné lúče.😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je, šaty jsou super 😊 Co se týče origo účesů, tenhle sice není top, ale jak píšeš, je jiný, neobvyklý, tak jsem zatoužila ho mít zpět, rusalek mám dost 😉
      Klidně přijeď, ale momentálně nic moc nekvete, musíš ještě chvíli počkat 👍

      Vymazat