pátek 27. května 2022

Natalia Fatale Go West - Frida



Je tady, je doma, konečně. Představuji charismatickou čarodějnici ze země Oz, Natalii Fatalé Go West LE300 z roku 2011. Přicestovala už v dubnu, ale podařilo se mi ji nafotit až nedávno. Poslední dobou jsem byla z panenek trochu otrávená, vánoční zklamání. Ale tahle dáma mi zase spravila náladu. Vyhlížela jsem ji tolik let a konečně je moje. Pojmenovala  jsem ji Frida, nějak mi to k ní sedlo.

 
Přicestovala nahá, tak jí Lyssa půjčila na focení šaty. Zrovna mi rozkvetl róďa, tak jsem si ho vybrala jako vhodné pozadí, však jí ladí se rtíky.

 
Je prostě nádherná, charismatická, dokonalá. Tahle tvář mi ve sbírce chyběla, ale čekala na tu správnou nositelku. Respektive jsem ji měla vybranou už dávno, ale neměla jsem na ni štěstí.

 
Frida má nádherný účes, tak jsem ho hned zvěčnila, i když rušit ho samozřejm nebudu. 
 
 
Tyhle copánkové drdoly já můžu, hned ta panenka vypadá o level líp.
 
 
Botky jsou její původní, v nich přicestovala. Každopádně takové ještě nemám, i když černých bot mám až až. Ale i tak jsou každé jiné.

 

 

Nehtíky má černé jako správná čarodějnice.


 
Ty její výrazné oční stíny mě fascinují. Rozhodně lepší, než kdyby byla zelená celá :-D Každopádně je to hodně výrazná panenka, což je dobře. Poslední dobou zjišťuji, že mí to velmi vyhovuje.

 
Někdo možná ví, většina asi ne, ale Integrity Toys vydali dvě Čarodějnice ze země Oz, obě s tváří Natalia. Světlá Frida je první verze této tváře a opálená Fabiana ta druhá. Tady jsou holky konečně spolu.


12 komentářů:

  1. Opravdu překrásná panenka, má krásné líčení, je díky tomu specifická. Gratuluji k přírůstku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, čekala jsem na ni opravdu dlouho, specifická opravdu je ;-)

      Vymazat
  2. Moc gratuluji!!I když se přiznám,že ona je přesně ten typ panenky,který nikdy neubytuji-drdol a výrazné líčení mě odrazují.Vím,že Tobě to naopak vyhovuje a vždy mi vyčítáš,když nějaké panence rozpustím vlasy,je užasné jak se každému líbí něco jiného.Konečně nový příspěvěk,už jsem se bála co s Tebou je.Tuhle panenku vidím prvně a ještě jednou gratuluji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Však by to byla nuda, kdybysme měli všichni stejné panenky, prima je, že si každý vybere. No, nemyslím, že Ti to přímo vyčítám, jen je mi to většinou líto, protože rusalek je všude plno a ten krásný účes už člověk panence neudělá. I když uznávám, že Ty jsi na účesy celkem šikovná, já jsem na to úplně levá :-D
      Já jsem teď chvíli odstavila panenky na vedlejší kolej. Nafoceno mám, ale nějak nebyla chuť se tomu věnovat, momentálně mám vyšívací období ;-) Ale určitě zase něco vyprodukuji ;-)

      Vymazat
  3. Gratuluji k nové panence je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju, je opravdu nádherná, Ty je umíš vždycky tak krásně představit a nafotit, že mi na ten dlouhý seznam vytoužených zas přibude další položka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Však ono to funguje i naopak. I když já už poslední dobou opravdu nerozšiřuju, mě stačí co mám. To už by musela být sakra pecka, abych neodolala. A z těch starších to je vždycky loterie, jestli se někdo z mého seznamu objeví ;-)

      Vymazat
  5. Ta je krááásnááá. Kde bereš tyhle krásný holky. Je tak trochu jiná, ale nádherná. Opět perfektní fotky a ať se snažím jak chci, tohle neumím. Jseš jednička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Tvé komentáře mě vždycky moc potěší a povzbudí zase něco nafotit :-) Já jsem tuhle krásku měla vyhlídnutou už dlouho, ale ona ne a ne se objevit ;-)

      Vymazat
  6. To je dokonalá famme fatale Natálka.💖🤩🥰 Musela som si pozrieť ako vyzerala v origináli, aby som si ju vedela "prideliť".
    Ja naopak od Míši, som fanúšička dokonalých účesov a aj tento je majstrovské dielo a myslím si, že naspäť by ho nikto už takto neurobil.🤔🙄 Rovnako milujem i výrazné líčenia, nielen na bábikách, ale aj na ženách.😀 Takže táto IT kočka ma dokonale "dostala".💕 Gratulujem Ti k nej. Fotky robíš na profesionálnej úrovni, Tvoje články mi vždy urobia radosť, lebo sa na nich obzvlášť teším a dúfam, že budeš o trošku viac aktívnejšia.😎😘😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já uznávám, že to není panenky pro každého, je prostě výrazná a i ta tvář není nejlíbívější, ale zase to není tuctovka a prostě vyzařuje kouzlo. Jinak moc děkuji za takovou chválu se tu úplně červenám. Pokusím se být aktivnější, tento rok byl poněkud zdravotně náročnější, ale už to bude OK, tak vzhůru na blog ;-)

      Vymazat