neděle 17. října 2021

Vanessa Perrin Aerodynamic - Vanessa

Tahle zvláštní kráska je u mě asi nejméně očekávaný přírůstek, zejména když jsem sama před určitou dobou psala, že ji pořizovat nebudu. A o koho se vlastně jedná? Je to Vanessa Perrin Aerodynamic LE1200 z roku kolekce Future Perfect, jaro 2009. Ze stejné edice už u mě bydlí Luchia Future Bound, Jordan Bionica a Natalia Heat Seeker. S Vanessou je kolekce kompletní, má první a nejspíš jediná.

 
Její původní oblečení se ke mě dostalo náhodou s Ruonan. Sice po letech přicestovala právoplatná majitelka, ale jelikož černý korzet se lety vydrolil a rozpadl, Imara jí půjčila svůj.

 
Připadalo mi, že na focení s kvítkama se moc nehodí, tak jsem ji nafotila v industriálnějším stylu.

 
Zůstává jí jméno Vanessa, neb přesně takhle si Vanessu představuji.
 
 
Má nádhernou barvu vlasů. A ta její tmavá pusa mě fascinuje. Kdysi jsem si myslela, že kdybych ji měla, tak bych ji nejspíš přemalovala. Dneska si říkám, že jsem byla blázen. Ona je takhle naprosto perfektní. Pusa není černá, ale hodně hodně tmavě modrá.






Ona je prostě dokonalá. Nechápu, jak jsem si někdy mohla myslet, že ji nepotřebuju.
 

6 komentářů:

  1. Je nádherná. A je z ní cítit energie. Jak to, že by se k ní nehodila květina? Třeba masožravka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já to z ní taky cítím, to kouzlo, to charisma, tu energii... Řekni mi, která nová feška to má? Přijde mi, že dost vyměkly. Jako já mám ráda i milejší tváře, ale chybí mi ty klasické nakrknuté fešky, kvůli kterým jsem do toho před lety vlastně šla. Asi i proto u mě končí tyhle starší ročníky, pro někoho už skoro vykopávky :-D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji ;-) Zajímavá tedy rozhodně je, žádná tuctovka :-D

      Vymazat
  3. Ako ja Ťa plne chápem ako to s tými "tvrdými" tvárami myslíš.😉 Aj mne príde, že posledných rokoch tvoria u IT také nemastné-neslané bábiky. Určite sa dá každý rok niečo vybrať, ale podľa mňa viac robia už "stálu" kvantitu bez ducha ako kvalitu s nápadmi.🤔 Tvoja Vanessa je super kočka, gratulujem Ti k nej.😍 Industriálny štýl sa k nej vyložene pýtal. Ten tmavý make-up je fantastický.😊 Ona je vyslovene skvelá do určitých typov fotení. A gratulujem, že si po rokoch zostavila i celú štvorčlennú partičku.😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to je přesné, takové neslané nemastné. Jasně, že by si člověk mohl vybrat, ale čím dál častěji se mi stává, že když představí nějakou novinku, tak si mi třeba i líbí, přemýšlím, že do ní půjdu. Ale po pár dnech mě to přejde a uvědomím si, že ji vlastně nepotřebuju. A čím dál víc se mi líbí ty starší ročníky, které podle mě mají prostě úplně jiné kouzlo ;-)

      Vymazat